ישראלים רבים נמצאים בשותפות עסקית עם אזרח רומני, אם בעסק שהקימו עימו ברומניה ואם בעסקים אחרים אותם קיבלו בירושה - השותפות יכול שתהא בעסק פעיל וחי, יכול שתהא בחברה ויכול שתהא בנדל"ן, משכר, נכס מסחרי, דירות ו/או בכל עסק ו/או פעילות אחרת.
למרבה הצער, קורה לא אחת כי הצד הישראלי מרגיש, בצדק או שלא בצדק, כי הצד הרומני מרמה אותו, גונב ו/או מנצל את העובדה לפיה השותף הישראלי לא נמצא ברומניה במרבית ימות השנה. באותה מידה, יש בנמצא מצבים בהם השותף הרומני, מסיבות כאלה או אחרות, מרגיש כי יש להפסיק את ההתקשרות עם השותף הישראלי ומשכך מבקש הוא לפעול להפסקה, מבקש לשלם לישראלי סכום סמלי על מנת להוציאו מהעסקה ו/או מבצע הוא מהלך אחר שאינו מתיישב עם האינטרסים של הלקוח הישראלי.
למשרדנו, המורכב מעו"ד ורו"ח יוצאי משרד המשפטים ורשויות מס, סניף ברומניה בו מועסקים עורכי דין רומנים מהשורה הראשונה ובאמצעות אלה יודע משרדנו לתת לישראלים, הנתונים במחלוקת ו/או בבעיה ו/או בעסקה מול שותף רומני, מענה משפטי חם, אמין, אישי ומקצועי.
אנו מכירים היטב את המנטאליות הרומנית, את הגישה הישראלית ואת המהלכים אותם לפעמים מנסה הרומני לבצע, על מנת להוציא את הישראלי מהעסק ו/או מהשותפות. למשרדנו ניסיון של עשרות שנים, כך שיש בידנו את הידע והיכולות הנדרשים לטובת טיפול בבעיות שכאלה, לרבות ביצוע ערכת שווי של עסק ברומניה, ניהול מאבק משפטי, נקיטת הליכים, הגשת תביעות כספיות וביצוע כל פעולה משפטית או עסקית אחרת על אדמת רומניה.
התקשר אליי עתה ונכנס לפעולה במיידי!
התקשר עתה לעו"ד אלי דורון: 054-4251054
אנו עומדים לרשותך בכל שאלה: סניף מרכז 03-6109100, סניף חיפה 04-8147500, נייד: 054-4251054
עסקת פינוי בינוי היא עסקה כדאית למדינה, לרשות המקומית, ליזם וכמובן לדיירים שמקבלים דירות חדשות. אך הדבר לא קל כפי שתואר לעיל, הליך הפינוי בינוי הוא הליך ארוך מאוד אשר נמשך שנים רבות לערך 5-10, שבמהלך השנים האלה יש לקבל את הסכמת הדיירים, ולהוציא את הפרויקט לפועל.
עבירת הגניבה בידי עובד הינה עבירה אותה ראה המחוקק כעבירה בנסיבות מחמירות. וזאת כיוון שבנוסף לפגיעה בקניין מתווספת הפרה של חובת הנאמנות שבין עובד ומעביד.
כתב אישום מוגש כנגד חשודים כאשר התביעה מאמינה כי יש ביכולתה להוכיח מעל לכל ספק סביר כי בוצעה עבירה פלילית. העבירות הפליליות מסווגות לפי מדרגים – חטא, עוון ופשע.
בחוק איסור לשון הרע קיים איזון בין חופש הביטוי לבין הזכות של אדם לכבוד ולשם טוב. מהו לשון הרע? האם כל פרסום מהווה לשון הרע? איזה הגנות קיימות למפרסם מפני תביעת לשון הרע?
על אף התפיסה של בעלי דירות רבים כי ההתקשרות מול היזם עוסקת אך ורק במשא מתן בעל אופי מסחרי על התמורות לבעלי הדירות, ישנם היבטים משמעותיים וחשובים בפרויקט עליהם יתקשו בעלי הזכויות לתת את הדעת.
ראש נזק חדש לעסקים בקו עימות: "פיצוי בגין תקופת התאוששות עבור כלל הענפים, מעבר לענף החקלאות והתיירות"
ככל וסוג הרכוש עונה להגדרת נכס /או ציוד בחוק, גובה הפיצוי יהיה בגובה הנזק הממשי כמו ניזוק עסקי, ככל וסוג הרכוש אינו עונה להגדרות שבחוק, גובה הפיצוי ייקבע בהתאם לאמור בתוספת לתקנות מס רכוש וקרן פיצויים (חפצים ביתיים).
חברה חייבת לך כסף. בבעלותך ערבות אישית מבעליה. מה האמצעים שמעמיד החוק לגביית החוב?
יש לבחון ולחשוב היטב טרם פתיחת הליכים כלשהם בכדי שלא יצא חוטא נשכר ממעשינו ולא יהיה ממה לפרוע את החוב בבואו של יום.
ההבחנה בין תושב ישראל לתושב חוץ נקבעת בהתאם לשאלה היכן נמצא מרכז חייו של אותו אדם. בעניין זה יש שיאמרו, כי מרכז חייו של אדם נגזר ממקום המגורים של התא המשפחתי שלו. אך מהו משקל הקשר המשפחתי בשאלת תושבותו של נישום יחיד? כל הפרטים במאמר>>
© כל הזכויות שמורות למשרד עו"ד דורון, טיקוצקי, קנטור, גוטמן, עמית גרוס ושות'