תביעות הרמת מסך כנגד דירקטורים ובעלי מניות בחברות

ישראלים רבים מוצאים את עצמם עומדים מול חברה ריקה מתוכן החייבת להם כסף - החוב יכול לנבוע כתוצאה ממגוון רחב של מקרים כמו הפרה של התקשרות חוזית, כספים שלא שולמו או לא הועברו, אי הספקה או הספקה פגומה של מוצרים ועוד.
 
כך יוצא שלישראלים רבים עילת תביעה מוכחת כנגד חברות, רק שלאותן חברות אין כסף ו/או נכסים ומשכך, לכאורה, אין מה לקחת מהן ואין ממי להיפרע, מה שלמעשה מטיל ספק בדבר הכלכליות שבניהול מאבק משפטי כנגד אותו גוף משפטי. כך יוצא, שגורם שיכול לתבוע חברה, מגלה כי החברה אותה הוא יכול לתבוע ריקה מנכסים, כך שהיה ויתקבל פסק דין נגדה, לא יהיה מה לקחת ממנה ולכן, בסופו של יום, אותו תובע פוטנציאלי נאלץ לספוג את ההפסד ולפעמים אף להגיע למצב של קריסה כלכלית והכל, כאמור, משום שאותה חברה שאמורה לשלם לו ו/או לפצות אותו נעלמה מהשטח - התפרקה, התרוקנה, הפסיקה פעילות וכדומה.
 
כיצד אנחנו יכולים לסייע בתרחישים שכאלו?
כאן בדיוק נכנס לתמונה משרדנו. משרדנו, המורכב מעו"ד ורו"ח אשר בעברם ייצגו את מחלקת החקירות של מס הכנסה, משרד המשפטים וגופים אגרסיביים נוספים, יודע לבחון את המקרה, לנתח את העובדות ועל סמך כל אלה לקבל החלטה האם יש מקום לפעול לטובת "הרמת מסך", כלומר, לתבוע באופן אישי את המנהלים ו/או את בעלי המניות של אותה חברה שרוקנה מנכסים ולדרוש מהם באופן אישי לשלם לך את הכסף לו אתה זכאי. לשם כך, משרדנו יידע לבחון את ספרי הנהלת החשבונות של החברה ו/או הסכמים ו/או דו"חות כספיים ו/או לנתח את ההנהלות של אותה חברה, להבין כיצד היא התנהלה, לאתר מחדלים, תרמיות, הונאות, אי יושר, חוסר תום לב ועוד - ולמנף ממצאים אלה לטובת הכנת תביעה אגרסיבית בשמך כנגד הגורמים המייצרים את הבעיה, אלה שהביאו אותך למצב בו הנך נמצא היום. תביעות מסוג זה מתאפיינות במרכיבים וטיעונים חשבונאיים ומשפטיים בהם משרדנו מתמחה. למשרדנו ניסיון עשיר בתחום, משרדנו מייצג הן בנקים ישראליים ובין-לאומיים והן אנשי עסקים ו/או נפגעים אחרים. משרדנו ישמח לתן לך טיפול אישי ומקצועי לטובת פתרון הבעיה ביעילות. אנו נעשה הכול לטובת מיצוי הדין עם אלה שפגעו בך.
 
התקשר אליי כעת ונקדם הנושא ללא דיחוי!  התקשר לעו"ד אלי דורון: 054-4251054 

אנו עומדים לרשותך בכל שאלה: סניף מרכז 03-6109100, סניף חיפה 04-8147500, נייד: 054-4251054

לפגישה אישית
חייגו 03-6109100

או השלימו את הפרטים הבאים

מידע מקצועי

פסק דין חשוב של ביהמ"ש העליון בתביעת רשלנות מקצועית של רואה חשבון

לאחרונה ניתן בבית המשפט העליון פסק דין חשוב בנוגע לתביעת רשלנות מקצועית כנגד רואה חשבון, הקובע מהו סטנדרט התנהגות ראוי ומצופה מרואה חשבון ומתי התנהגות זו מהווה הפרה של חובות רואה החשבון כלפי לקוחו.

תביעה נגד מפעל הפיס - חוק ההתיישנות

האם בקשה לסעד זמני המוגשת ללא תביעה עיקרית, עוצרת את מרוץ ההתיישנות? בית המשפט העליון קבע לאחרונה, כי בקשה לסעד זמני שהוגשה ללא תביעה עיקרית, ואף לא הוגשה תביעה תוך 7 ימים מיום הבקשה, אינה עוצרת את מרוץ ההתיישנות ואין לייחס לה משמעות כלשהי במישור זה.

מי רשאי לעסוק בגידול קנאביס מסחרי?

הרפורמה בתחום הקנאביס הרפואי נכנסה לתוקף ב- 2019 וסללה את הדרך ליזמים, המעוניינים לגדל קנאביס בהיקף מסחרי, ברמה גבוהה ובכפוף לדרישות תקן מחמירות.

הכנסות מראיית חשבון במקרה של שלילת רישיון

תקנות רואי החשבון קובעות כללים הנוגעים, לדרך ההתנהגות של חברת רואי חשבון כאשר רישיוני של אחד מחבריה או מנהליה בוטל או הותלה.

המדריך המלא לרכישת דירה מקבלן ולמניעת ליקויים

רכישת דירה חדשה מקבלן עלולה להתקבל מאוחר מידי, באיכות גימור נמוכה מידי, ועם חוסר התאמות למפרט המובטח, עובדה ההופכת את התביעות של רוכשי דירות כנגד קבלנים על איחורים וליקויים לסוג תביעות נפוץ במיוחד, כאשר אחוז קבלת התביעות אשר מוגשות בעילות אלו הוא גבוה מאוד.

קיפוח בעלי מניות שנמצאים במיעוט בחברה

בעת סכסוך בין בעלי מניות לעיתים נטען כי קיים מצב של קיפוח בעלי מניות המיעוט בחברה. מה מוגדר כקיפוח בעל מניות, מתי הוא חל ומהם הסעדים במצבים בהם מתקיים קיפוח בחברה ?

פרטיות כענישה פלילית בעיני בית המשפט העליון

בית המשפט העליון פסק לאחרונה באופן תקדימי על הזכות לשמירה על פרטיות וטען, כי חוק הגנת הפרטיות חל גם על התנהגות מטרידה ברשות היחיד וברשות הרבים.

"חובת היידוע" במסגרת איסוף ושימוש במידע אישי

בישראל, הדין אשר מעגן את אפשרות איסוף המידע האישי אודות אדם והשימוש באותו המידע, מצוי במסגרת חוק הגנת הפרטיות

בג"צ קבע כי הצגת מחיר גבוה כדי לתת "הנחה" זו הטיה

הצגת מצג שווא של מחיר "הנחה" לצד מחיר מנופח המוצג כמחיר "רגיל" מהווה על פי בית המשפט העליון מצג שווא ועולה כדי הטעיה כמשמעותה בחוק הגנת הצרכן.

יורשים, שותפים עסקיים, סכסוכים

רבות דובר על הצורך להגדיר בצורה מסודרת ומשפטית את הסכם השותפות או תקנון החברה, במטרה למנוע סכסוכים עתידיים. אך מה קורה, כאשר אחד השותפים נפטר ויורשיו נאלצים לנהל את השותפות בעסק או בנכס יחד עם שותפיו לשעבר של המנוח?

זקוקים לעורך דין?

חייגו: 03-6109100 או השאירו פרטים
אני מאשר/ת בזאת לדורון, טיקוצקי, קנטור, גוטמן, נס, עמית גרוס ושות' לשלוח לי ניוזלטרים/דיוור של מאמרים, מידע, חידושים, עדכונים מקצועיים והודעות, במייל ו/או בהודעה לנייד. הרשמה לקבלת הדיוור כאמור תאפשר קבלת דיוור שבועי ללא תשלום. ניתן בכל עת לבטל את ההרשמה לקבלת הדיוור ע"י לחיצה על מקש "הסרה" בכל דיוור שיישלח.