
אנו עומדים לרשותך בכל שאלה: סניף מרכז 03-6109100, סניף חיפה 04-8147500, נייד: 054-4251054
CRS חולל מהפכה בתחום חילופי המידע הפיננסי והגביר משמעותית את השקיפות של חשבונות בנקים ברחבי העולם. חקיקה זו מקשה על העלמות מס ושימוש במקלטי מס לא-מדווחים, תוך יצירת מערכת גלובלית לאיסוף והעברת מידע בין רשויות המס. עם זאת, עדיין קיימים אתגרים ביישום אחיד של הכללים.
האמנה כוללת מספר מאפיינים ייחודיים המעניקים יתרונות משמעותיים למשקיעים וליזמים ישראלים הפועלים ביוון.
נושא בעל חשיבות מכרעת עבור הבנקים, אשר משפיע על אופן ניהול החשבון ולעיתים אף על עצם האפשרות להחזיק בו.
הקמת עסק “תאום” ברומניה, שפועל עצמאית אך במקביל לעסק בישראל, מציעה יתרונות משמעותיים ליזמים ולחברות המחפשים יציבות, צמיחה וגישה לשוק האירופי.
התנהלת נכונה, משפטית ומסחרית מתחייבת, שכן - בסיס משפטי איתן, בכל אחד מהמישורים המוזכרים במאמר ורבים נוספים, לרבות במישור המבנה התאגידי, הסכמים ועוד - יבטיחו התנהלות בריאה, שקופה וחוקית שתנטרל בעיות רבות העלולות להתעורר בעתיד.
מגמה - מלחמה חרבות ברזל מעודדת הקמת חברות בחול בתמיכה של חוות דעת משפטית. כל הפרטים במאמר>>
ישראלים רבים מחליטים להקים פעילות אל מחוץ לגבולות מדינת ישראל, שעשויה לכלול בין היתר הקמת חברה בחו"ל, כך שבאמצעות אותה החברה יוכלו הם להפעיל את הפעילות המדוברת.
החלטתם אסטרטגית להקים עסק בחול? עסק אשר ידע לייצר את ההכנסות אותם אתם מבקשים לייצר בימים בהם מדינת ישראל מושבתת כתוצאה ממלחמה ו/או בכלל להקים עסק בחול אשר ידע לעשות את מה שהם יודעים לעשות בישראל, כך תעשו זאת נכון.
בעת העברת כספים מחול לישראל מומלץ לבדוק תחילה כי הכספים המצויים בחשבון הבנק הזר הם "לבנים" וכי יש בידיכם את כל האישורים המעידים על כך והיה ויש בנמצא בעיה ו/או היה ואין בידך אסמכתאות ו/או היה והכספים "שחורים" אזי נכון לטפל בעניין מבעוד מועד, עוד בטרם תעביר את הכספים לישראל, לטובת הבטחת קליטת הכספים בישראל בחוקיות ובשקיפות וללא מעצורים מצד הרשויות ו/או הבנקים.
קפריסין הינה אחד היעדים האטרקטיביים לביצוע רילוקיישן בגיל פרישה. יחד עם זאת, כדאי לדעת כי ביצוע רילוקיישן בגיל פרישה הינו מורכב יותר, בעיקר בשל העובדה כי לרוב האנשים בגילאים אלו משולמת פנסיה, ריביות או דיבידנדים שמקורם בישראל וכן רבים מחזיקים בנכסים שונים, בהם נכסי מקרקעין.
© כל הזכויות שמורות למשרד עו"ד דורון, טיקוצקי, קנטור, גוטמן, עמית גרוס ושות'