
למשרדנו, המורכב מעו"ד, רו"ח, כלכלנים ויוצאי משרד המשפטים,
ניסיון ייחודי בניהול מאבקים משפטיים לטובת לקוחות אשר נפגעו כתוצאה מהפרה של התקשרות חוזית כלפיהם.
שעה בה מפר צד לעסקה את ההתחייבויות החוזיות שלו, רשאי הצד השני לתבוע בגין ההפרה. אותו צד נפגע, רשאי לתבוע את אכיפה ההתחייבות כלפיו או את הנזק/אובדן הרווחים שנשלל כתוצאה מאותה הפרה. משרדנו ידע להקים לטובת עניינך סוללת משפטנים מומחים, בעלי בקיאות משפטית, חשבונאית, כלכלית ואחרת, אשר תדע לבנות את האסטרטגיה המשפטית שתביא לתוצאה הטובה ביותר, במינימום זמן ובמינימום נזק!
למשרדנו ניסיון של עשרות שנים ואין ספור הצלחות בתחום - התקשר עתה ותן לנו את הזכות לייצג אותך.
אנו עומדים לרשותך בכל שאלה: סניף מרכז 03-6109100, סניף חיפה 04-8147500, נייד: 054-4251054
לאחרונה ניתן בבית המשפט העליון פסק דין חשוב בנוגע לתביעת רשלנות מקצועית כנגד רואה חשבון, הקובע מהו סטנדרט התנהגות ראוי ומצופה מרואה חשבון ומתי התנהגות זו מהווה הפרה של חובות רואה החשבון כלפי לקוחו.
האם בקשה לסעד זמני המוגשת ללא תביעה עיקרית, עוצרת את מרוץ ההתיישנות? בית המשפט העליון קבע לאחרונה, כי בקשה לסעד זמני שהוגשה ללא תביעה עיקרית, ואף לא הוגשה תביעה תוך 7 ימים מיום הבקשה, אינה עוצרת את מרוץ ההתיישנות ואין לייחס לה משמעות כלשהי במישור זה.
הרפורמה בתחום הקנאביס הרפואי נכנסה לתוקף ב- 2019 וסללה את הדרך ליזמים, המעוניינים לגדל קנאביס בהיקף מסחרי, ברמה גבוהה ובכפוף לדרישות תקן מחמירות.
תקנות רואי החשבון קובעות כללים הנוגעים, לדרך ההתנהגות של חברת רואי חשבון כאשר רישיוני של אחד מחבריה או מנהליה בוטל או הותלה.
רכישת דירה חדשה מקבלן עלולה להתקבל מאוחר מידי, באיכות גימור נמוכה מידי, ועם חוסר התאמות למפרט המובטח, עובדה ההופכת את התביעות של רוכשי דירות כנגד קבלנים על איחורים וליקויים לסוג תביעות נפוץ במיוחד, כאשר אחוז קבלת התביעות אשר מוגשות בעילות אלו הוא גבוה מאוד.
בעת סכסוך בין בעלי מניות לעיתים נטען כי קיים מצב של קיפוח בעלי מניות המיעוט בחברה. מה מוגדר כקיפוח בעל מניות, מתי הוא חל ומהם הסעדים במצבים בהם מתקיים קיפוח בחברה ?
בית המשפט העליון פסק לאחרונה באופן תקדימי על הזכות לשמירה על פרטיות וטען, כי חוק הגנת הפרטיות חל גם על התנהגות מטרידה ברשות היחיד וברשות הרבים.
בישראל, הדין אשר מעגן את אפשרות איסוף המידע האישי אודות אדם והשימוש באותו המידע, מצוי במסגרת חוק הגנת הפרטיות
הצגת מצג שווא של מחיר "הנחה" לצד מחיר מנופח המוצג כמחיר "רגיל" מהווה על פי בית המשפט העליון מצג שווא ועולה כדי הטעיה כמשמעותה בחוק הגנת הצרכן.
רבות דובר על הצורך להגדיר בצורה מסודרת ומשפטית את הסכם השותפות או תקנון החברה, במטרה למנוע סכסוכים עתידיים. אך מה קורה, כאשר אחד השותפים נפטר ויורשיו נאלצים לנהל את השותפות בעסק או בנכס יחד עם שותפיו לשעבר של המנוח?
© כל הזכויות שמורות למשרד עו"ד דורון, טיקוצקי, קנטור, גוטמן, נס, עמית גרוס ושות'