
למשרדנו, המורכב מעו"ד, רו"ח, כלכלנים ויוצאי משרד המשפטים,
ניסיון ייחודי בניהול מאבקים משפטיים לטובת לקוחות אשר נפגעו כתוצאה מהפרה של התקשרות חוזית כלפיהם.
שעה בה מפר צד לעסקה את ההתחייבויות החוזיות שלו, רשאי הצד השני לתבוע בגין ההפרה. אותו צד נפגע, רשאי לתבוע את אכיפה ההתחייבות כלפיו או את הנזק/אובדן הרווחים שנשלל כתוצאה מאותה הפרה. משרדנו ידע להקים לטובת עניינך סוללת משפטנים מומחים, בעלי בקיאות משפטית, חשבונאית, כלכלית ואחרת, אשר תדע לבנות את האסטרטגיה המשפטית שתביא לתוצאה הטובה ביותר, במינימום זמן ובמינימום נזק!
למשרדנו ניסיון של עשרות שנים ואין ספור הצלחות בתחום - התקשר עתה ותן לנו את הזכות לייצג אותך.
אנו עומדים לרשותך בכל שאלה: סניף מרכז 03-6109100, סניף חיפה 04-8147500, נייד: 054-4251054
מה דינו של מוכר אשר חתם על אישור לבנק המאשר שהוא קיבל את כל התשלומים המגיעים לו מהקונה, אך בפועל קיבל מהקונה שיק דחוי שבסופו של יום לא נפרע - זוהי השאלה אשר נדונה בפסק דין חדש של בית משפט השלום
בימ"ע דן בערעור אשר הוגש על ידי חב' בארות הילה בע"מ במסגרתו דחה בית המשפט המחוזי את תביעת היזם נגד רשות מקרקעי ישראל בנוגע לאי חידוש הסכם הרשאה לתכנון שנחתם בין היזם לבין רמ"י.
המוסד המשפטי המכונה "נאמנות" הינו כלי בעל חשיבות רבה היכול לשמש למטרות מגוונות. במאמר זה נסקור את המטרות העיקריות שלשמן משמשת הנאמנות בתחום המשפט המסחרי.
איך שימוש בכלים משפטיים שגויים מביא לתאונות משפטיות - אישה ערירית רצתה להעניק את דירתה לאחר מותה למשפחת שכניה, האישה בחרה שלא לערוך צוואה ובמקום זאת הצדדים חתמו על הסכם מכר לפיו מכרה האישה את דירתה לבת של שכניה בתמורה למיליון ₪ והזכויות הועברו על שם הבת בלשכת רישום המקרקעין.
חברה ציבורית חיפשה משקיע פרטי לצורך השקעה בחברה. בעל השליטה בחברה איתר משקיע מתאים והגיע עימו להסכמה לפיה הוא יקדם הסכם בין החברה לבין המשקיע במסגרתו תקצה החברה מניות חדשות למשקיע בתמורה להשקעתו בחברה. כמו כן סוכם...
יזם אשר בנה פרויקט תמ"א 38 התקשר בהסכם שיווק עם מתווך במסגרתו התחייב המתווך לשווק את הדירות החדשות. להפתעת היזם התברר כי הצלחת פעולות השיווק הייתה מוגבלת ובשלב מסוים גילה היזם, כי המתווך דורש לקבל דמי תיווך בשיעור של 2% משווי הדירה מרכשי הדירות הפוטנציאליים, בנוסף לדמי התיווך...
לאחרונה מתחבטים בתי המשפט בסוגיה, האם המגבלות אשר הוטלו על ידי הממשלה על עסקים רבים מסכלים את יכולתו של השוכר להמשיך ולשלם את דמי השכירות ולמעשה פוטרים אותו מתשלום דמי שכירות בגין התקופה שבה אירע הסיכול.
סכסוכים בין מזמין לקבלן ביצוע אינם דבר חריג ולא פעם סכסוכים אלה מגיעים לבירור בערכאות משפטיות. במאמר זה סקרנו את הדרכים העיקריות העשויות לסייע לקבלן המבצע במניעת סכסוכים קשים אולם במקרים המתאימים וככל שלא ניתן היה להימנע מהסכסוך, בהחלט יש מקום לנקיטת הליכים משפטיים מתאימים תוך עמידה על זכויות הקבלן לקבלת מלוא הסכומים המגיעים לו בגין עבודתו.
בית המשפט המחוזי בירושלים העניק צו מניעה זמני המונע את חסימת חשבון הפייסבוק של המערער (איתמר בן גביר), עד להכרעה בהליך העיקרי.
סכסוכים בין שכנים בנוגע לגבולות החלקה ובנוגע לחריגות של שכן אחד אל תוך שטחו של שכן אחר ו/או אל תוך הרכוש המשותף הינם תופעה נרחבת המעוררת דיון מתמיד בפני הערכאות המשפטיות השונות.
מגדל ב.ס.ר BSR 4, קומה 33, 7 רחוב מצדה. בני ברק, 5126112
בניין הפניקס, קומה 7,
טל': 04-8147500
© כל הזכויות שמורות למשרד עו"ד דורון, טיקוצקי, קנטור, גוטמן, נס, עמית גרוס ושות'