מאת:
7/1/2015

פנייה קלה ומהירה

אל תחכו - פנו אלינו עוד היום!
התקשרו ל- 054-4251054 או השאירו פרטים, ונעניק לכם ייעוץ ראשוני ללא התחייבות כדי להתחיל לפעול נכון כבר עכשיו.
 
בימינו, יצואנים רבים לא מודעים לעובדה כי חלק מרכישותיהם לצורך ייצור מאפשרות החזרי מס (מכס ומס-קנייה). משרדנו מתמחה במתן שירות מקיף ואפקטיבי שיעזור לכם להחזיר הוצאות על רכישת מרכיבים שונים עד 5 שנים אחורה, ואף למנוע הפסדים עתידיים לחברתכם.
 
מחלקת ההישבון של משרדנו מנוהלת על ידי עורכת הדין שרון פישמן - יועצת לשעבר של רשויות המס, שותפה בחברתנו ומתמחה, בין היתר, בתיקי מע"מ, מס הכנסה, מכס ומס קניה. הידע העשיר של עו"ד פישמן בתחום, בשילוב ניסיונו העשיר של רואה חשבון ישראל פלג מטעם משרדנו, מומחה בתחום ההישבון, תאפשר גישה למתן החזרי מס ליצואנים המייבאים/רוכשים מרכיבים המשמשים אותם לייצור מוצרים אשר יוצאו.

השירות שאנו מציעים ללקוחותינו מתחלק למספר שלבים:
1. בדיקת הזכאות להישבון - לא כל יצואן זכאי לקבלת החזרים או דחיות של תשלום המס. על מנת שנוכל לדרוש הישבון, יש צורך לסווג את חברתכם באופן התואם את נוהלי אגף המכס, לבדוק תנאים מקדמיים לזכאות, להתייחס להסכמי הסחר בין ישראל ובין המדינות עליהן ייצאה החברה ועוד.
2.  קבלת החזרי המס - אם ישנה זכאות להישבון, השלב הבא הוא לפנות ליחידות ההישבון בהתאם למיקום הגיאוגרפי של מקום העסק שלכם. בכדי לבצע פניה זו יש תחילה לפתוח "תיק הישבון" הכולל נתונים רבים, בחירת מסלול פעולה – דחיית תשלום מסי יבוא או החזר מסים לאחר ביצוע היצוא, טיפול בהצהרות יבואן וערבויות בנקאיות, הגשת התביעה ועוד. תהליך זה עלול להיות תובעני וארוך, עזרתנו תקל עליכם ותאפשר לכם הגשת תביעת הישבון מושלמת.
3.  הכנסת החזרים שוטפים למערכת.
4. הגשת דו"חות שנתיים.

מחלקת ההישבון של משרדנו מתחייבת לספק לכם ליווי משפטי, כלכלי ועסקי לכל אורך הדרך, מבדיקת הזכאות להישבון עד קבלת החזרי המס, ואף אחרי כן בקביעת ההחזרים השוטפים והגשת הדו"חות השנתיים. הצוות שלנו יעסוק בכל סוגיה העולה מנושא ההישבון, וייתן מענה חם ומקצועי בכל רחבי הארץ. 

משרד עורכי דין דורון, טיקוצקי ושות' עומד לרשותך בכל שאלה: סניף מרכז 03-6109100, סניף חיפה 04-8147500, נייד: 054-4251054

לשיחת ייעוץ
חייגו 03-6109100

או השלימו את הפרטים הבאים

הדפסת המאמר

דירוג המאמר

מדורג

 

5 ע"י 1 גולשים

עשוי לעניין אתכם

השכרת דירות - מתי זה כבר עסק? - מדריך 2026

מאת: אלי דורון, עו"ד

האם השכרת דירות היא עדיין השקעה פסיבית, או שבשלב מסוים היא כבר נחשבת עסק עם מס גבוה, ביטוח לאומי וחשיפות מע"מ? המאמר שלפניכם חושף את הגבול המשפטי והמיסויי שהולך ומצטמצם בשנת 2026 — ואת הסיכונים שכל משקיע נדל"ן חייב להכיר.

הקצאת מניות: כך מגייסים הון בלי מס גם בזמן משבר

מאת: אלי דורון, עו"ד

משבר כלכלי, מחנק אשראי ואי־ודאות ביטחונית – דווקא עכשיו, יותר מתמיד, חברות נדרשות לחשיבה פיננסית חכמה. מאמר חדש חושף כיצד הקצאת מניות הופכת לכלי אסטרטגי מרכזי ל־גיוס הון ללא מס, ומהם הגבולות המשפטיים והסיכונים בדילול בעלי מניות. בין דיני חברות, פסיקה עדכנית והיבטי מיסוי – זהו מדריך חיוני לכל עסק שרוצה לשרוד, לצמוח ולפעול נכון גם בזמן מלחמה.

מיסוי מתנות 2026: מתי מתנה הופכת לאירוע מס בישראל?

מאת: אלי דורון, עו"ד

מתנה עלולה להפוך לאירוע מס. בין סעיף 97, הלכת אבוחצירא והרפורמות של 2026 - חשוב להבין מתי מתנה פטורה ומתי היא חשיפה למס, דיווח ואף סיכון משפטי.

הוסף תגובה

זקוקים לעורך דין?

חייגו: 03-6109100 או השאירו פרטים
אני מאשר/ת בזאת לדורון, טיקוצקי, קנטור, גוטמן, נס, עמית גרוס ושות' לשלוח לי ניוזלטרים/דיוור של מאמרים, מידע, חידושים, עדכונים מקצועיים והודעות, במייל ו/או בהודעה לנייד. הרשמה לקבלת הדיוור כאמור תאפשר קבלת דיוור שבועי ללא תשלום. ניתן בכל עת לבטל את ההרשמה לקבלת הדיוור ע"י לחיצה על מקש "הסרה" בכל דיוור שיישלח.