מאת:

הקורונה לא עוצרת את השעון: התמהמהות או שיהוי בהליכים משפטיים עלולה לפגוע בזכויות שלך!

ההרגשה היא שהעולם "השתגע", ששום דבר לא כמו שהיה קודם ולכן אנו פוגשים לקוחות המגיעים אלינו לאחר שהמתינו זמן ניכר ללא טיפול נכון בענייניהם המשפטיים, רק בגלל משבר הקורונה. חשוב להדגיש כי במקרים מסוימים, חוסר פעולה מצד אדם, עלולה להתפרש כנגדו - שיהוי עלול להתפרש במערכת המשפטית כביטוי לוויתור על זכות כלשהי או לייאוש מזכות כלשהי, מה שמחליש את מצבו באופן ניכר.
 
בוודאי שעיכוב בתשלומים או בהגשת ניירת נדרשת מול רשויות המדינה השונות, מול בתי משפט או מול גורמים עסקיים, לא עצרה מלכת עקב הקורונה, ולכן חוסר טיפול משפטי עלול לסבך ולחשוף את האזרח למצב מורכב או מסובך יותר. עם תחילת ימי הסגר משרדנו הקשוב לצורכי לקוחותיו, הקים מערך תמיכה לטובת מתן שירות מרחוק. אנו ערוכים להעניק ליווי צמוד לכל לקוח, גם בימים של "ריחוק חברתי" עקב הקורונה. האחריות בידיים שלכם - ניתן לפנות אלינו בכל עת להתייעצות בכל סוגייה משפטית בתחום המיסים, מע"מ וטיפול בחשבונות בנק בחו"ל, סכסוכים הנוגעים לחוזים, עסקאות וזכויות נדל"ן, שוק ההון, דיני העבודה, דיני נזיקין ועוד.

אנו עומדים לרשותך בכל שאלה: סניף מרכז 03-6109100, סניף חיפה 04-8147500, נייד: 054-4251054

לפגישה אישית
חייגו 03-6109100

או השלימו את הפרטים הבאים

הדפסת המאמר

דירוג המאמר

 

5 ע"י 1 גולשים

עשוי לעניין אתכם

צו למניעת הטרדה מאיימת - איך ומתי?

מאת: אלי דורון, עו"ד

אנו חיים במדינה לחוצה עם מורכבויות ביטחוניות, כלכליות ואחרות, וכל אלו אינם הופכים את מדינתנו למקום שקל לחיות בו, ההפך הוא הנכון. אומנם כולנו אוהבים את המדינה ולא רואים את עצמו מחוצה לה, יחד עם זאת לפעמים – קשה, מלחיץ ומייצר מתיחות. לחץ זה משפיע לא אחת על כלל התנהלותנו, ובפועל יוצא כי לפעמים מי מאתנו נחשף להתנהלות מטרידה ו/או שהוא עצמו מטריד, כאשר ההטרדה יכולה להיות מילולית, פיזית ו/או אחרת. כל מקרה חייב להיבחן לגופו מפאת השלכת הנעשה, וחשוב לפעול משפטית בצורה נכונה.

לשון הרע ברשת החברתית - מה ניתן לעשות?

מאת: אלי דורון, עו"ד

התנהלות מקצועית, המבוססת על החקיקה והפסיקה העדכנית, כמו גם על הליכים חקירתיים, תיעוד, איסוף ראיות ועוד, תביא את התוצאה האופטימאלית ותקנה עבורך את הייעוץ הטוב ביותר למקרה, לטובת הגשמת היעדים אשר הוגדרו.

הוצאת צו מניעה או צו עשה - סעד זמני

מאת: אלי דורון, עו"ד

באמצעות סעד זמני ניתן להגיע למצב שיחסוך כסף, זמן ואנרגיה ובנוסף, יקנה וודאות, כאן ועכשיו, תחת התנהלות ממושכת המותירה את כל המחלוקת באוויר, ומקשה על התנהלות בעלי הדין. כמובן שכל מקרה חייב להיבחן לגופו ולא תמיד ניתן לסיים את המחלוקת כבר בשלבים מוקדמים, אולם התנהלות נכונה יכולה למקסם את הסיכוי.

הוסף תגובה

זקוקים לעורך דין?

חייגו: 03-6109100 או השאירו פרטים
אני מאשר/ת בזאת לדורון, טיקוצקי, קנטור, גוטמן, נס, עמית גרוס ושות' לשלוח לי ניוזלטרים/דיוור של מאמרים, מידע, חידושים, עדכונים מקצועיים והודעות, במייל ו/או בהודעה לנייד. הרשמה לקבלת הדיוור כאמור תאפשר קבלת דיוור שבועי ללא תשלום. ניתן בכל עת לבטל את ההרשמה לקבלת הדיוור ע"י לחיצה על מקש "הסרה" בכל דיוור שיישלח.