מאת:

ניהול מאבק משפטי/כלכלי נגד רמאים, נוכלים וגנבים

לא אחת, אדם אשר במקור נחזה כאדם הגון וישר, מתגלה כרמאי, נוכל, כאחד המנצל כל הזדמנות לטובת גריפת כספים להם הוא לא זכאי לכיסו. לפעמים עושה כן הרמאי עצמאית ולפעמים מבצע הוא את אקט הרמייה בסיוע גורמים נוספים, לפעמים מתוך הארגון ולפעמים מחוצה לו. אותו רמאי, יכול שיהיה שותף בעסק ויכול שיהיה שכיר ו/או במעמד אחר. אותו רמאי יכול שיהיה חכם ומתוחכם ויכול שיהיה פזיז וטיפש - בכל אותם נוכלים ורמאים משרדנו יודע לטפל.

 

משרדנו מורכב מעו"ד ורו"ח יוצאי רשויות המס ומשרד המשפטים, אשר בעברם ייצגו את חקירות מס הכנסה, חקירות מע"מ וגופים חקירתיים נוספים. משרדנו יודע לפעול, אם עצמאית ו/או בשילוב חוקרים כלכליים ו/או גורמים אחרים, לטובת חשיפת שחיתויות ו/או תרמיות ולטובת תביעת אותם גורמים אשר גנבו, רימו והסבו את הנזק. משרדנו יידע להביא לשולחן הדיונים הן ניסיון משפטי עשיר בניהול מאבקים שכאלה והן בקיאות כלכלית חשבונאית, לרבות יכולת ניתוח דו"חות כספיים, הנהלת חשבונות וממצאים נוספים, הכל לטובת חשיפת האמת, איתור הפושע, הערכת הנזק ותביעת הכסף וגבייתו. משרדנו יידע לפעול בשמך בזהירות, תוך הבנת העסק, החשיפות, ההתנהלות הבנקאית והסכנות הגלומות בהליך שכזה. במרבית המקרים יידע משרדנו, ככל ויתבקש, להביא לידי פתרון שקט, כזה שלא יצריך הגשת תביעה לבית המשפט. במקרים הנדרשים, ידע משרדנו לנקוט בהליך המשפטי הנכון והמדויק ולהביא לידי הצגת מלא הנתונים בפני בית המשפט המוסמך והוכחת מעשה הנבלה. משרדנו טיפל ומטפל בשורה ארוכה של תיקים מסוג זה, לרבות במקרים בהם מעשה הנוכלות בוצע בין שותפים ו/או בתוך משפחות ו/או בתוך ארגונים קטנים וגדולים. לטובת האמור, יודע משרדנו לפעול בנחרצות ובדיסקרטיות מוחלטת, בכל שטח המדינה ואף מחוצה לה, תוך מיצוי הדין עם אותם גורמים.

משרד עורכי דין דורון, טיקוצקי ושות' עומד לרשותך בכל שאלה: סניף מרכז 03-6109100, סניף חיפה 04-8147500, נייד: 054-4251054

לשיחת ייעוץ
חייגו 03-6109100

או השלימו את הפרטים הבאים

הדפסת המאמר

דירוג המאמר

 

4.5 ע"י 10 גולשים

עשוי לעניין אתכם

השקעה בחברה פרטית

מאת: אלי דורון, עו"ד

שוקלים להשקיע בחברה פרטית? איך בודקים אם ההשקעה באמת שווה את הסיכון? מה חשוב לבדוק, לנסח ולהגן עליו לפני שמזרים כסף פנימה? במאמר זה תגלו כיצד להפוך הזדמנות עסקית לעסקה בטוחה.

התמודדות עם הפרת הסכם הזכיינות על-ידי המזכה

מאת: אלי דורון, עו"ד

מה עושה זכיין כשדווקא המזכה מפר את ההסכם ופוגע בעסק שלו? האם לפנות לבית המשפט, לדרוש פיצוי – או לנסות לפתור את הסכסוך מחוץ לכותלי הדין? המאמר סוקר את הדרכים המשפטיות והעסקיות להתמודד עם אחת ההפרות החמורות בעולם הזכיינות.

כיצד רו”ח או יועץ מס ימנעו מתביעת רשלנות ומחשיפה פלילית?

מאת: אלי דורון, עו"ד

רו”ח (רואה חשבון) ויועצי מס ממלאים תפקיד קריטי בעולם העסקי: הם אמונים על דיווחי המס והכספים של הלקוחות, תכנון מהלכים להפחתת מס במסגרת החוק, ליווי עסקאות וייעוץ פיננסי, וייצוג הלקוח מול רשויות המס. לצד תפקידם החיוני, אחריותם המקצועית רחבה ומלווה בסיכונים משמעותיים. כל טעות מהותית עלולה לגרור את הלקוח לנזק כספי כבד, לקנסות ועיצומים, ואף להוביל לחקירה פלילית – ובעקבות זאת לחשוף את בעל המקצוע עצמו לתביעת רשלנות מקצועית מצדו של הלקוח, ואף לאחריות פלילית ישירה. כיצד, אם כן, על רו”ח ויועץ המס להתנהל כדי להגן על עצמם מאחריות זו? להלן נפרט את תחומי האחר

הוסף תגובה

זקוקים לעורך דין?

חייגו: 03-6109100 או השאירו פרטים
אני מאשר/ת בזאת לדורון, טיקוצקי, קנטור, גוטמן, נס, עמית גרוס ושות' לשלוח לי ניוזלטרים/דיוור של מאמרים, מידע, חידושים, עדכונים מקצועיים והודעות, במייל ו/או בהודעה לנייד. הרשמה לקבלת הדיוור כאמור תאפשר קבלת דיוור שבועי ללא תשלום. ניתן בכל עת לבטל את ההרשמה לקבלת הדיוור ע"י לחיצה על מקש "הסרה" בכל דיוור שיישלח.