מאת:
23/2/2025

פנייה קלה ומהירה

אל תחכו - פנו אלינו עוד היום!
התקשרו ל- 054-4251054 או השאירו פרטים, ונעניק לכם ייעוץ ראשוני ללא התחייבות כדי להתחיל לפעול נכון כבר עכשיו.
 
תקציר המאמר בשאלות ותשובות – מעבר מהיר ↓

משרד עורכי דין מומחה לדין הפלילי

משרדנו מורכב מעורכי דין מובילים המתמחים בתחום הפלילי, ביניהם עורכי דין שהם גם רואי חשבון, יועצי מס וחשבונאים, וכן עורכי דין יוצאי הפרקליטות, משרד המשפטים ומשרד האוצר. צוות המשרד מורכב מצוות אשר מורגל לעבוד כתף אל כתף עשרות בשנים בהצלחה ותוף שיתוף פעולה הדוק, כאשר טובת הלקוח היא זו שעומדת לנגד עיניו, כך שבעיית הלקוח הופכת להיות הבעיה שלנו עד לפתרון.

שילוב ייחודי זה מאפשר לנו להעניק ללקוחותינו יתרון אסטרטגי ברור בזכות היכרות עמוקה עם מנגנוני הפעולה של רשויות החוק והמדינה. היכרות של עשרות שנים את המערכת, את דרך העבודה של מחלקות החקירה השונות, את דרך החשיבה של החוקרים, את המדיניות בתיקים אחרים, את אופן ההתנהלות ועוד, כל אלה מאוד מסייעים לנו להעניק ללקוח מענה מקצועי ואמין ביותר, שקוף וראוי, כזה הממוקד בטובת הלקוח בלבד.
לחלק מעורכי הדין במשרדנו ניסיון קודם רב שנים בייצוג רשויות אכיפת החוק, כולל חוקרים ויחידות חקירה מרכזיות – לרבות ייצג חקירות מס הכנסה ו/או ייצוג חקירות מע"מ ו/או חקירות מכס , ולכן אנו מכירים היטב את שיטות החקירה ואת דרכי הפעולה של המדינה, מה שמאפשר לנו בזמן אמת להתנהל נכון עבור הלקוח, להבהיר לו כיצד עליו לפעול ולהתנהל בשמו אל מול הגופים החוקרים ובתי המשפט.

בנוסף, חלק מצוות המשרד עסק במשך שנים ארוכות בעריכת כתבי אישום, הגשתם וניהול משפטים פליליים בשם המדינה אל מול בתי משפט וערכאות שונות  ובעשרות השנים האחרונות אנו פועלים לטובת ייצוג נחקרים ונאשמים מול המדינה.
כבר עשרות שנים משרדנו מעניק ייצוג משפטי מקצועי ואיכותי לאזרחים הנמצאים תחת חקירה פלילית או שהוגשו נגדם כתבי אישום. ניסיון נצבר זה עוזר לנו מאוד להעריך את החשיפה כבר בשלבים הראשונים ולקבוע מדיניות ואסטרטגיה תואמת מקרה, ללא כל דיחוי, באופן שלא אחת מביא לידי הצלחה של ממש ואף לידי כך שהפרשה נסגרת ללא כל הגשת כתב אישום ו/או סנקציה אחרת וזו, מטבע הדברים – שאיפתנו בכל מקרה ומקרה.  

אנו פועלים באופן בלתי מתפשר לסיום הפרשה ללא כתב אישום בכל מקרה שבו הדבר אפשרי, וכאשר הדבר אינו אפשרי – אנו פועלים לגיבוש הסדר אופטימלי התואם את האינטרס של הלקוח.

היה וגם הסדר לא אפשרי, אנו יודעים לנהל מאבק משפטי מקצועי ומתחכם לשביעות רצון הלקוח.
משרדנו מתמחה בייצוג מגוון רחב של חשודים ונאשמים בעבירות פליליות, לרבות עבירות מס, עבירות הלבנת הון, עבירות כלכליות ועבירות שוחד.

אנו יודעים ללוות את הלקוח כבר מהשלבים המוקדמים ביותר , לקדם עמו בתבונה כל מהלך ומהלך והכול מתוך מטרה להביא לידי הפרשה במהירות וביעילות, כך שזו , לכל היותר, תישאר בזיכרון כחוויה לא נעימה שחלפה מהעולם במהירות , במינימום נזק ומינימום עלות .  

כניסתנו לתמונה בשלבים המוקדמים ביותר מאפשרת לנו להעניק הגנה מיטבית ללקוח ולשמור על זכויותיו בצורה האופטימלית.

ככל שהטיפול המשפטי מתחיל מוקדם יותר, כך גדלים הסיכויים להצלחת ההליך ולהפחתת הנזק הפוטנציאלי ללקוח.
הלקוח שמגיע אלינו יודע שברגע שאנו מקבלים על עצמנו את הטיפול בעניינו, הבעיה שלו הופכת לשלנו.

הצוות שלנו זמין עבורכם 24 שעות ביממה, שבעה ימים בשבוע, ופועל בפריסה ארצית מלאה מול כלל גופי החקירה, לרבות להב 433, משטרת ישראל, חקירות מע"מ, חקירות מס הכנסה ועוד.
אנו מחויבים לשירות מקצועי, דיסקרטי ואישי, עם חשיבה יצירתית ויכולת מוכחת במציאת פתרונות מחוץ לקופסה.
אל תמתינו! פנו אלינו כבר בשלבי החקירה הראשונים להבטחת התוצאה הטובה ביותר עבורכם.
לכל שאלה, אתם מוזמנים לפנות לעו"ד אלי דורון , בנייד – 0544251054 
 
 

משרד עורכי דין דורון, טיקוצקי ושות' עומד לרשותך בכל שאלה: סניף מרכז 03-6109100, סניף חיפה 04-8147500, נייד: 054-4251054

לשיחת ייעוץ
חייגו 03-6109100

או השלימו את הפרטים הבאים

הדפסת המאמר

דירוג המאמר

מדורג

 

1 ע"י 1 גולשים

עשוי לעניין אתכם

תחבולות חקירה במשטרה: מתי מותר לחוקר לשקר לחשוד?

מאת: אלי דורון, עו"ד

האם מותר לחוקר משטרה לשקר לחשוד ולומר שהשותף שלו כבר הפליל אותו? הפסיקה בישראל מאפשרת שימוש מסוים במצגי שווא בעל פה כחלק מ"קרב המוחות" בחקירה – אך מציבה גבולות ברורים. מתי תחבולת חקירה לגיטימית הופכת לאמצעי פסול, מה ההבדל בין שקר מילולי לבידוי ראיות, ומתי הודאה שהושגה בעקבות ההטעיה עלולה להיפסל? המאמר מנתח את הגבול הדק שבין תחבולות חקירה מותרות, הודאות שווא וזכויות החשוד.

הצהרת הון 2026: החובה החדשה להגשה מקוונת

מאת: אלי דורון, עו"ד

רשות המסים השלימה מהלך משמעותי עם כניסתם לתוקף של הכללים החדשים להגשת הצהרת הון באופן מקוון. מה כוללת החובה החדשה? אילו נכסים חייבים בדיווח? כיצד מתבצע הליך ההזדהות, ומדוע גם הגשה באמצעות מייצג אינה פוטרת את הנישום מאחריות מלאה לנתונים? במאמר זה אנו מסבירים את השינויים, את הסיכונים האפשריים ואת הצעדים שכדאי לבצע כבר עכשיו לצורך היערכות נכונה.

העלמת מס והלבנת הון - הפסיקות המרכזיות של בית המשפט העליון

מאת: אלי דורון, עו"ד

האם העלמת מס היא עדיין רק עבירת מס? פסיקות עדכניות של בית המשפט העליון מלמדות כי התשובה שלילית. בשנים האחרונות התהדק הקשר בין עבירות מס לבין חוק איסור הלבנת הון, באופן החושף בעלי עסקים, נושאי משרה ואנשי מקצוע לסיכונים פליליים משמעותיים, חילוט נכסים ועונשי מאסר. במאמר זה נסקור את ההלכות המרכזיות שעיצבו את מדיניות האכיפה החדשה ואת השלכותיהן על כל מי שפועל בעולם העסקי והפיננסי.

הוסף תגובה

זקוקים לעורך דין?

חייגו: 03-6109100 או השאירו פרטים
אני מאשר/ת בזאת לדורון, טיקוצקי, קנטור, גוטמן, נס, עמית גרוס ושות' לשלוח לי ניוזלטרים/דיוור של מאמרים, מידע, חידושים, עדכונים מקצועיים והודעות, במייל ו/או בהודעה לנייד. הרשמה לקבלת הדיוור כאמור תאפשר קבלת דיוור שבועי ללא תשלום. ניתן בכל עת לבטל את ההרשמה לקבלת הדיוור ע"י לחיצה על מקש "הסרה" בכל דיוור שיישלח.