מאת:

ישראלים רבים מחזיקים מטבעות דיגיטליים ממינים ומסוגים שונים. אותם ישראלים, בחלק גדול של המקרים, חוששים לממש את אותן מטבעות וזאת בשל הלא נודע. הם חוששים לעשות כן משום שהם לא יודעים, לדוגמא, מה יהיה שיעור המס שייחול בגין המימוש ו/או משום שהם לא יודעים האם ועד כמה יתקשו להכניס את התמורה שתתקבל אל תוך המערכת הבנקאית הישראלית.
 
אותם ישראלים לוקחים בחשבון כי רשות המס בישראל טרם גיבשה אסטרטגיה ברורה באשר לאופן בו יש להתייחס למימושים אלה ומשכך, חוששים הם מפני מצב בו הם יימוסו על ידי רשויות המס, אם בגין פעולות עבר שבוצעו על ידם ואם בגין המימוש שעומד על הפרק, אם בשיעור של 25%, אם בשיעור של 50%, אם תוך חיוב במע"מ ואם בהעדר מע"מ, אם תוך חיוב ביטוח לאומי ואם בהעדרו. מעבר לאמור, אותם אוחזים מטבעות חוששים מפני מצב בו הם לא יוכלו להכניס כספים לישראל, משמע – הם חוששים ממצב בו הם ימכרו את המטבעות באחת מזירות המסחר בחו"ל, אולם הם לא יוכלו להעביר את הכספים מאותה זירת מסחר הישר לחשבון הבנק שלהם בישראל.
 
לטובת כל אלה משרדנו יודע לתן מענה. משרדנו, המורכב מעו"ד ורו"ח אשר בעבר עבדו במס הכנסה או במע"מ, יודע ללוות את אותם ישראלים ולהביא לידי כך שאלה מגבשים הסכם עם רשויות המס מבעוד מועד. משמע, יש בנמצא אפשרות להגיע עם מס הכנסה לסכם, במסגרתו נסכם מראש, מה תהא חבות המס בגין המימושים ובמקביל, לפעול להכשרת התנהלות לא תקינה אחרת אשר התעוררה לפני המימוש האמור. אנו יודעים לפעול בשם הלקוח בדיסקרטיות ובזהירות, תוך שמירה הדוקה של האינטרסים של הלקוח.
 
התקשר אלינו עתה ואנו נפעל בשמך במיידי!
התקשר עתה לעו"ד אלי דורון 
054-4251054

אנו עומדים לרשותך בכל שאלה: סניף מרכז 03-6109100, סניף חיפה 04-8147500, נייד: 054-4251054

לשיחת ייעוץ
חייגו 03-6109100

או השלימו את הפרטים הבאים

הדפסת המאמר

דירוג המאמר

 

5 ע"י 2 גולשים

עשוי לעניין אתכם

מכירת מניות בחברה - מדריך מקיף לפי הדין הישראלי

מאת: אלי דורון, עו"ד

להלן סקירה מקיפה של ההיבטים העיקריים בעסקת מכירת מניות, בהתמקדות בדין הישראלי, שתסייע לכם להבין את מורכבות התהליך ולהתכונן אליו כראוי.

מיסוי חברות מעטים ובעלי מניות על "רווחיות עודפת"

מאת: אלי דורון, עו"ד

מדובר לא פחות מרעידת אדמה, סעיף 62א שבמתכונתו המקורית, בא להתמודד עם תופעת "חברות הארנק" אשר ניצלו לרעה את יתרונות המיסוי הדו שלבי, הפך כעת לאחר תיקון 277 לסעיף רחב הרבה יותר. תיקון 277 מסמן עידן חדש במיסוי בישראל.

תביעה להרמת מסך בדין הישראלי

מאת: אלי דורון, עו"ד

במאמר זה נסקור את מהות הרמת המסך, נסיבות השימוש לרעה באישיות המשפטית, הדרישות החוקיות והפסיקתיות להוכחתה, האסטרטגיה לבניית תביעה כזו, ונסיים בדיון על דרכי פירעון החוב מבעלי המניות לאחר הרמת המסך.

הוסף תגובה

זקוקים לעורך דין?

חייגו: 03-6109100 או השאירו פרטים
אני מאשר/ת בזאת לדורון, טיקוצקי, קנטור, גוטמן, נס, עמית גרוס ושות' לשלוח לי ניוזלטרים/דיוור של מאמרים, מידע, חידושים, עדכונים מקצועיים והודעות, במייל ו/או בהודעה לנייד. הרשמה לקבלת הדיוור כאמור תאפשר קבלת דיוור שבועי ללא תשלום. ניתן בכל עת לבטל את ההרשמה לקבלת הדיוור ע"י לחיצה על מקש "הסרה" בכל דיוור שיישלח.