מאת:
3/1/2019

פנייה קלה ומהירה

אל תחכו - פנו אלינו עוד היום!
התקשרו ל- 054-4251054 או השאירו פרטים, ונעניק לכם ייעוץ ראשוני ללא התחייבות כדי להתחיל לפעול נכון כבר עכשיו.
 
תקציר המאמר בשאלות ותשובות – מעבר מהיר ↓

ליווי והגנה משפטית לרו"ח אשר נתבע בתביעה כספית ו/או בטענה לרשלנות מקצועית

משרדנו הינו משרד עו"ד מוביל המורכב מעו"ד ורו"ח יוצאי רשויות מס, משרד משפטים להם בקיאות והתמחות ייחודית בניהול מאבקים משפטיים עבור רואי חשבון אשר הוגשה כנגדם תביעה בטענה לרשלנות מקצועית ו/או תביעה כספית אחרת, אם בכל הקשור באופן הצגת דו"ח כספים, טיב הביקורת שנערכה ואם במישורים אחרים הקשורים לאופן ההתנהלות החשבונאית או האחרת של רו"ח.

 

מטבע הדברים, דו"חותיה הכספיים של חברה מהווים בסיס אם לטובת קבלת אשראי בנקאי, אם לטובת קליטת שותפים, אם לטובת הצגת חוסן כלכלי ואם לטעמים אחרים. כך שבשעה בה יש הנפגע מפעילות החברה ו/או של מי מבעליה ו/או במצב בו החברה קורסת או נפגעת כלכלית ו/או במצב בו השקעה מתבררת כפחות כדאית עבור משקיע, מוצא עצמו רו"ח החברה, לא אחת, תחת מתקפה, כמי שלא שיקף את מצב החברה נכונה ו/או כמי שפעל בניגוד לכללי האתיקה ו/או כמי שביצע פעולות שנכון היה שלא לבצען. רואה חשבון נתפס כ-"כיס עמוק" אם בזכות יכולתו הכלכלית ואם משום שהוא בדרך כלל מבוטח ולכן בשעה בה יש בנמצא הטוען לנזק ובמיוחד בו החברה קרסה, רק טבעי שהנפגע או הטוען לנזק כלכלי, ינסה לתקוף את הכיס העמוק של רואה החשבון. אותו תובע מודע לכך כי הנכס המרכזי של רואה החשבון הוא שמו הטוב וכי רו"ח, לא אחת, יסכים לשלם רבות לטובת שמירה על שמו. משכך יפעל התובע לטובת הכללת רואה החשבון ברשימת הנתבעים, אם עצמאית, אם בדרך של הוצאת הודעה צד ג' ואם במסגרת הכללתו ברשימת נתבעים ארוכה, ממנה ינסה התובע לגבות את הפסדו הנטען.

 

משרדנו מכיר היטב את התחום - למשרדנו ניסיון רב בייצוג רואי חשבון. משרדנו מורכב מעו"ד ורו"ח להם ניסיון רב בכל הקשור בביקורת הנדרש, חובותיו המקצועיות של רואה החשבון ועוד. לצוות משרדנו ניסיון רב בכל הקשור בניהול משפטים ובייצוג רואי חשבון בפני בתי המשפט, במיוחד בנושאים כלכליים שכאלה. אנו נדע לקבל פיקוד מהיר על המשבר, ללמוד את הנטען, לבנות אסטרטגיה וקו הגנה ולהביא לך, רואה החשבון, מענה אופטימאלי.

התקשר עתה, נקיים פגישה מיידית ונבחן באופן לא מחייב חלופות אפשרויות - היה ותיתן לנו אור ירוק, ניכנס לפעולה מיידית!
עו"ד אלי דורון, נייד: 054-4251054 

משרד עורכי דין דורון, טיקוצקי ושות' עומד לרשותך בכל שאלה: סניף מרכז 03-6109100, סניף חיפה 04-8147500, נייד: 054-4251054

לשיחת ייעוץ
חייגו 03-6109100

או השלימו את הפרטים הבאים

שליחת הטופס מהווה הסכמה למדיניות הפרטיות שבאתר. שליחת הפנייה אינה מקימה יחסי עורך דין–לקוח ואינה מהווה תחליף לייעוץ משפטי פרטני

הדפסת המאמר

דירוג המאמר

מדורג

 

4.66 ע"י 3 גולשים

עשוי לעניין אתכם

הפרה יסודית של חוזה: העליון מגביל את זכות הביטול

מאת: אלי דורון, עו"ד

פסק דין תקדימי של בית המשפט העליון משנה את האופן שבו יש לבחון ביטול חוזים בעקבות הפרה יסודית. גם כאשר החוזה מאפשר ביטול מיידי, עקרון תום הלב עשוי לחייב מתן הזדמנות לתיקון ההפרה. מתי ביטול חוזה עלול להיחשב בלתי חוקי, ומה המשמעות למוכרים, לרוכשים ולצדדים להסכמים?

ניגוד עניינים בין עורך דין ללקוח - העליון קובע גבולות

מאת: אלי דורון, עו"ד

הסכמתם לעסקה עם עורך הדין שלכם? זה לא בהכרח הופך אותה לחוקית. פסק דין חדש של בית המשפט העליון מבהיר מתי התקשרות עסקית בין עורך דין ללקוח עלולה להיפסל, גם כשהלקוח הסכים לתנאיה. מה ההבדל בין שכר טרחה לשותפות עסקית, ומדוע הסכמה מדעת אינה תמיד מספיקה כדי להכשיר את ההסכם?

סודות מסחריים לאחר סיום יחסי עבודה

מאת: אלי דורון, עו"ד

עובד עזב את החברה ועבר למתחרה – האם מותר לו להשתמש ברשימת הלקוחות, במידע העסקי ובידע שצבר לאורך השנים? חובת הסודיות אינה מסתיימת בהכרח עם יחסי העבודה, אך גם למעסיק אסור להפוך כל מידע ל"סוד מסחרי". המאמר עושה סדר בגבול שבין סוד מסחרי מוגן לבין ידע וניסיון מקצועי, בוחן מתי רשימת לקוחות זוכה להגנה ומהם הסעדים האפשריים במקרה של שימוש אסור במידע.

הוסף תגובה

זקוקים לעורך דין?

חייגו: 03-6109100 או השאירו פרטים
אני מאשר/ת בזאת לדורון, טיקוצקי ושות' לשלוח לי ניוזלטרים/דיוור של מאמרים, מידע, חידושים, עדכונים מקצועיים והודעות, במייל ו/או בהודעה לנייד. הרשמה לקבלת הדיוור כאמור תאפשר קבלת דיוור שבועי ללא תשלום. ניתן בכל עת לבטל את ההרשמה לקבלת הדיוור ע"י לחיצה על מקש "הסרה" בכל דיוור שיישלח.

שליחת הטופס מהווה הסכמה למדיניות הפרטיות שבאתר. שליחת הפנייה אינה מקימה יחסי עורך דין–לקוח ואינה מהווה תחליף לייעוץ משפטי פרטני